Orientering december 2023

Print Friendly, PDF & Email

Først og fremmest har vi bestilt vejentreprenør til at køre på vore hovedveje    igen, da vi desværre er hårdt plaget af huller endnu en gang, da vi også har haft den vådeste sæson i mange år, og desværre gør vejret også, at holdbarheden ikke er den bedste.

Vi er dog også i gang med endnu et forsøg med skærver på veje. Det første forsøg på Finnsvej blev lavet ved, at vejen først blev bygget op med profil og derefter tromlet, hvorefter der blev udlagt skærver i str. 16-32. Overordnet set synes vi, at det foreløbigt har holdt godt, men det var også lidt dyrt.

Vi har derfor undersøgt alternative muligheder omkring skærveudlægning, og på baggrund af erfaringer fra nogle af de andre grundejerforeninger i Kaldred, vil vi prøve at udlægge skærver uden først at profilere eller tromle vejen først. De andre foreninger har gjort dette, og tilsyneladende har det virket ok, hvorvidt vi så direkte kan overføre disse resultater til vore veje, ved vi ikke, men nu prøver vi på en strækning af Ingolfvej ca. fra Jansvej og ned forbi det første sving.

Med hensyn til øvrige driftsforhold vil vi prøve at indhente tilbud på rydning af nogle beplantningsbælter, da det er lidt omkostningstungt år efter år at vedligeholde disse områder, og hvis det ellers udseendesmæssigt er til at acceptere, var det måske værd at prøve. Der vil i første omgang kun være tale om beplantning, som ikke ligger lige op af grundejere, men kun mod marker eller åbne fællesarealer. Vi vil således først beregne totaløkonomien i sådan et tiltag, samt vende det på generalforsamling, før vi eventuelt iværksætter noget sådant.

Mvh
Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Info fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.