Orientering 2 december 2023

Print Friendly, PDF & Email

På grund af vejret og generelt arbejdspres hos vores entreprenører, lykkedes det os desværre ikke at få alle veje kørt igennem inden jul, selvom vi havde bestilt det for næsten et par måneder siden. Vi var dog så heldige, at der opstod i lille hul i kalenderen hos vejmanden her fredagen før jul, således at vi lige kunne få udlagt noget Jelsa 0-20 ved de værste huller mellem chikaner på Karlsvej og Karlasvej. Det skulle være særligt velegnet til reparationer, da det bliver meget hårdt efter tromling. Efterfølgende har vi så efter bedste evne udlagt noget afretningsgrus, som en fra bestyrelsen havde liggende, de steder, hvor vi skønnede at hullerne var værst, blandt andet på Bjørnsvej.

Vi må derfor bede om forståelse fra de grundejere, som følger sig generet af vejenes tilstand de steder, hvor vi ikke har fået lavet nogen form for reparation, da vi har været ramt lidt af force majeure.

På baggrund af forsøget med skærver på Finnsvej og det seneste forsøg med skærver på Ingolfvej, er der nok ingen tvivl om, at det fremadrettet er det bedste for vore veje, men med en meterpris på omkring 120 kr, tager det nok lige nogle år, inden det er fuldt udrullet på alle veje, sådan rent økonomisk.

Ellers ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår.

Mvh
Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Info fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.