Orientering

Print Friendly, PDF & Email

Vi har nu fået lagt skærver på det meste af Finnsvej som forsøg, og foreløbig virker det til at være en forbedring, selvom der dog skal gå noget mere tid under forskellige vejr – og kørselsforhold, før vi kan sige noget mere generelt omkring resultatet. Ved svinget Finnsvej/Karlsvej er det ene hjørne kørt ned på asfalten, og det har vi selv tænkt os at ordne, for at spare lidt penge. På hjørnet Karlsvej /Karlasvej ind mod hjørnegrund, har vi lagt noget jord, for ligesom at markere, hvor rabatten egentlig går, da hjørnet efterhånden er skåret mere og mere ind, da folk åbenbart søger tættere ind i hjørnet nå de passerer, og på den måde skærer rabatten af, og da vi ikke må anbringe nogen form for markering, som sten, stolper eller lignende, har vi prøvet med lidt jord, og vi vil bede folk undgå at køre så snert ind i hjørnet, da der er plads nok på vejen.
Vi har også fået de første tilbud ind på beskæring af de større opgaver for i år, og desværre er priserne for flere ting steget med over 60 %, hvilket umiddelbart ikke er acceptabelt, hvorfor vi også er ved at indhente konkurrerende tilbud. Desværre kræver en af beskæringerne, at entreprenør har noget større udstyr, hvilket godt kan begrænse udbuddet at vælge imellem. Af de tre andre entreprenører vi har kontaktet, har den ene ikke svaret tilbage, selvom han sagde, at han ville kigge på det, og de to andre kommer senere og kigger på opgaverne ( forhåbentlig), men da ingen af entreprenørerne har tid før efteråret til den egentlige beskæring, må vi også væbne os med tålmodighed. Ellers vil vi efter bedste evne tjekke de små stier i området for eventuel behov for beskæring, og igen må vi bede om lidt tålmodighed, hvis vi ikke lige har været der, hvor I synes det trænger, da vi ikke render rundt hver uge og tjekker. Vi vil også her venligst opfordre grundejerne til at huske selv at klippe i skel mod stier, som det står i deklarationerne.
Af øvrige ting kan nævnes, at miljøministeriet i forbindelse med landsdækkende kortlægning af naturområder også vil komme på besøg i mosen, da det er Natura 2000 område. Det har som sådan ingen umiddelbar betydning for foreningen, men er som sagt del af en generel kortlægning.
Derudover er det, i forbindelse med en forespøgsel til vandværket omkring kortlægning af de brandhaner, vi har stående rundt omkring i området, kommet frem, at der måske bliver tale om nedlægning af disse, da beredskabet åbenbart kan hente vand hurtigere andre steder fra, men som sagt kun en overvejelse endnu.
Mvh
Og god sommer.
Bestyrelsen.

Dette indlæg blev udgivet i Info fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.