Orientering omkring veje Februar 2024

Print Friendly, PDF & Email

Det har desværre ikke været muligt at få kørt vedligeholdelse af vore veje, hvor det efterhånden virkelig trænger.
På grund af det usædvanlige vejr, som åbenbart fortsætter her i februar, har det ikke været muligt for entreprenør at køre vedligeholdelse. Vi har alternativt også bestilt udlægning af skærver på Bjørnsvej, som er særligt hårdt ramt, hvilket heller ikke er blevet realiseret.
Vi har således bestilt generel vedligeholdelse for lang tid siden, ligesom vi uden held har kontaktet flere aktører på markedet for vejvedligeholdelse. Vores sidste tilsagn på udbedring skulle være påbegyndt her i uge 6, men vejret kan åbenbart nu igen udsætte denne udbedring.
Vi er desværre heller ikke et isoleret tilfælde, da mange steder med grusveje oplever lignende problemer, hvilket naturligvis påvirker arbejdsbyrden hos alle entreprenører. Vi rykker i øjeblikket hver uge for at få kørt vedligeholdelse.
Frustrationen hos nogle grundejere, som åbenbart bor eller kommer fast i området, har desværre også nu bredt sig til de sociale medier, hvor enkelte ikke ser sig for gode til, at sprede falsk information omkring deres kontakt til bestyrelsen og svarene fra bestyrelsen vedrørende vore veje. Vi bestræber os til enhver tid, at svare på alle henvendelser så uddybende som muligt, og i overensstemmelse med de faktiske forhold. Bestyrelsen har absolut ingen interesse i at ignorere reel påkrævet vedligeholdelse, og vi arbejder altid aktivt for at løse diverse problemer, som måtte opstå. Vi kan dog hverken ” vride armen om ” på diverse entreprenører, for at ” fremme ” ekspeditionen, lige så lidt som vi kan få vejret til at ændre sig.

Dette indlæg blev udgivet i Info fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.