Orientering Januar 2023

Print Friendly, PDF & Email

Bestyrelsen vil først og fremmest gerne ønske alle grundejere et Godt Nytår og her lige kort orientere om de seneste tiltag omkring driften i foreningen.

Veje

Der er for en måneds tid siden bestilt udbedring af veje, men da vejret pludselig skiftede blev det lidt vanskeligt at få det gjort. Vejene har dog også i mellemtiden på grund af den megen regn udviklet sig negativt med hensyn til huller, så man kan jo sige, at vi får lidt mere for vores penge nu i forhold til, hvis udbedring var sket inden jul.

Søen

Vi har kørt en større oprydning omkring søen ved Jansvej samt oprensning af samme. Der mangler dog såning af græs, og da hegnet omkring søen vidste sig at være i temmelig dårlig stand, har vi også indkøbt et nyt såkaldt hestehegn, som vil blive opsat når entreprenør har tid, og da bestyrelsen selv vil behandle stolperne med trætjære inden de bliver sat i jorden, afventer vi i øjeblikket, at stolperne er tørre nok til behandling. De eksisterende stolper var ikke behandlet og har alligevel stået i mange år, hvorfor vi ikke mener, det er nødvendigt at bruge en masse penge på at få de nye stolper støbt, når vi for næsten ingen penge selv kan behandle stolper, og på den måde forlænge levetiden noget ud over den de gamle stolper fik. Så selvom området og søen i øjeblikket ikke ser så godt ud, er det dog vores overbevisning, at det nok skal blive rigtigt pænt igen. Da vi ved samme lejlighed fjernede fliser og beplantning ved træet ved indkørsel til området ved Rådhuset, fik vi også åbnet op for kig ud over fællesområdet ved søen, hvilket vi selv synes har pyntet, især efter vi fik plantet lidt græs ved træet.

Sti mod Gormsvej

Vi er også blevet færdig med en større beskæring på den sti, der går parallelt med Ingolfvej mod Gormsvej, og som forbinder Arnakkevej med Eskebjergvej. Denne sti er faktisk efter det første sving fra Arnakkevej ifølge kommunens kort en del af et 11 – 12 meter bredt fællesområde, hvoraf selve stien kun udgør ca 5 m i bredden, markeret med en jordvold i den ene side mod Ingolfvej.
På denne jordvold var beplantning efterhånden blevet så voldsom, at det kun var et spørgsmål om tid inden passage på stien ville blive påvirket, hvorfor vi mente, at en kraftigere beskæring af volden var nødvendig. Da adgang til denne sti med større maskiner også var noget besværet fra Arnakkevej, har vi ved samme lejlighed fældet et større træ i starten af stien, og det er så planen at udjævne en høj ved dette træ og planere stien ud mod Arnakkevej, således at eventuel fremtidig vedligeholdelse omkring stien vil blive noget nemmere, og dermed forhåbentlig lidt billigere. Der blev efterfølgende også plantet nyt græs på den del af stien, som er færdig.

Chikaner

Da vore chikaner efterhånden flere steder mangler afmærking i form af reflekser, har vi indkøbt nye reflekser til montering, her i de nye år.

Vejskilt

Der er også blevet efterspurgt et vejskilt til Karlsvej overfor Finnsvej, således at traffikanter/transporter til Karlsvej , ikke kører til højre ved Finnsvej, fordi de ikke ved hvordan numrene går, kun for at opdage at Karlsvej slutter allerede i svinget, og herefter vender i svinget og dermed kører rabatterne op her. Vi har derfor indkøbt et skilt, der viser at Karlsvej ender ved svinget.

Mvh
Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Info fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.