Almen Orientering

Print Friendly, PDF & Email

Beskæringer
Det er nu den tid på året, hvor de store beskæringer af foreningens beplantning skal begynde, og i år er det randbeplantningen på de store fællesarealer som skal klippes ind og ned. Arbejdet er bestilt udført i september/oktober.
Derudover sker der en større beskæring på den sti der går mellem Ingolfvej og Gormsvej området. På denne sti er der i den ene side mod Ingolfvej en jordvold, hvor beplantning er vokset temmelig høj, men for ikke at lægge for hårdt ud og også af økonomiske grunde, vil vi i første omgang beskære den side af volden som vender mod stien. Det er aftalt at nogle af de lidt større træer, som vokser ind over stien vil blive fældet og alt materiale vil bliver knust på stedet og lagt på volden, således at vi ikke behøver at betale for at få det kørt væk, og måske samtidig kan støtte biodiversiteten lidt.
Som sædvanligt vil der blive beskåret lidt omkring på stierne, i chikaner og omkring Rådhuset, således at der bliver åbnet lidt op, og dette arbejde er allerede i gang, og denne gang har vi så også fået opstammet trekant ved indkørsel ved Rådhuset, således at der er mere frit udsyn mod sø og fællesareal.
Veje
Vi har i år været rimelig heldige med vejene, således at det ikke har været nødvendigt at afrette for huller i samme omfang som tidligere år. Der er dog nu efter seneste regnvejr begyndt at optræde de første anlæg til huller, og vi har derfor bestilt en gennemgang af veje.

Mvh.
Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Info fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.