Generel Information

Print Friendly, PDF & Email

Som nogle måske har bemærket er der påbegyndt beskæring ved de store fælles områder på hver side af Eskebjergvej. Det er meningen at der skal tages hele vejen rundt på begge de store friarealer. Det var et arbejde som blev bestilt i oktober sidste år, men siden har det jo regnet næsten hver dag, så entreprenør har ikke ment han kunne køre før nu. Desværre er jorden på grund af den megen regn meget blød, hvilket efterlader en del spor i terrænet, men disse vil vi udbedre når arbejdet bliver meldt færdigt.
Vi har også sidste år bestilt en opgradering af de 2 legepladser vi manglede at renovere, hvilket også vil foregå i det tidlige forår.
Endelig har vi stadig ligesom de øvrige foreninger i området store udfordringer med vejene på grund af den megen regn. Vi prøvede at harve flere vejafsnit sidste gang, men enten har den fortsatte regn ødelagt den virkning vi håbede at opnå eller også virker den metode måske ikke rigtig. Vi prøver snarligt at få gjort noget ved de mange huller der nu er kommet igen, men hvis vi ikke snart får lidt længere tørvejr, kan det blive lidt svært.

Dette indlæg blev udgivet i Info fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.