Orientering

Print Friendly, PDF & Email

Der er desværre en eller flere personer, der nu flere gange har nedtaget bommen over vejen i bunden af Jacobsvej, og efterfølgende er bommen ikke lagt på plads.
Vi har i bestyrelsen med vilje undladt at låse bommen af, som den var tidligere, hvor der desværre også flere gange var gjort forsøg på at skabe gennemkørsel ved med vold at dreje den tidligere jernbom, og den manglende aflåsning valgte vi af hensyn til, at man som forholdene er, trods alt havde mulighed for undtagelsesvis at kunne benytte muligheden for gennemkørsel.
Der er dog tilsyneladende nogen, der mener at almindelige hensyn til fornuftig eller hensigtsmæssig opførsel ikke gælder for dem, og i dette tilfælde betragter bommen som et personligt overgreb mod deres frihed til at bevæge sig omkring som de selv synes.
Alle forhold på vore veje er reguleret og udstukket af kommunen, således også spærring af Jacobsvej for gennemkørende trafik, og hvis man er utilfreds med gældende forhold, er man meget velkommen til at henvende sig til enten kommunen eller grundejerforeningen, men grundejerforeningen er forpligtet til at håndhæve gældende regler for vore veje.
Bestyrelsen vil nu overveje hvilke tiltag, vi kan foretage for at imødegå problematikken omkring denne bom.

Mvh
Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Info fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.