Kommende udbedring af vejene

Print Friendly, PDF & Email

Udbedring af veje er bestilt for et stykke tid siden, men entreprenør afventer bedre vejr, da det ellers bliver et mudderbad på vejene, siger han.
Som svar på nogle af de henvendelser vi får omkring veje, kan vi kort redegøre for følgende:
Det er fastsat i foreningens servitutter, hvad vi må bruge på vejene, og det er faktisk kun grus i forskellige blandinger.
Vi har spurgt mange forskellige eksperter, hvad der var bedst, og de er alle uenige, ligesom vore grundejere også har mange forskellige meninger om, hvad der er bedst. Vi har også prøvet flere forskellige blandinger som forsøg, men har ikke endnu fundet noget der holder særligt længe med det vejr og de veje vi har.
I øjeblikket er det såkaldt leret vejgrus, som vor nye entreprenør anbefaler, da det er det han bruger i andre foreninger, og som et flertal af andre entreprenører også skulle bruge.
Vi er også med den nye entreprenør gået i gang med at lægge meget mere materiale på vejene, og det har faktisk gjort at holdbarheden efter udbedring er blevet væsentlig bedre, men når vejret åbenbart er blevet mere ekstremt påvirker det desværre også holdbarheden næsten uanset hvad vi gør.

Mvh Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Info fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.