Almen orientering

Print Friendly, PDF & Email

Vi afventer i øjeblikket opsætning af nye legepladser ved G-Veje og I – og J – Veje, og vi har været nødt til at fjerne gyngerne ved I og J – veje på grund af råd i stolperne. Så lige så snart kommunen melder klar vil der ske noget med legepladserne igen.
Vi har jo haft rigtigt fint vejr nu et stykke tid, og da vejene i øjeblikket er ganske fine, har det jo desværre også betydet noget mere støv i luften, især når folk ikke afpasser hastigheden. Der er jo så også som sædvanligt nogle enkelte, der henvender sig til bestyrelsen for at få støvbehandlet vejene for enhver pris, og som efterfølgende heller ikke er sene til at hænge bestyrelsen ud på de sociale medier, når svaret ikke passer dem.
Svaret har indtil videre været:
Overordnet koster støvbehandling af kun vore hovedveje mellem kr. 40 – 50.000 pr/gang, hvilket vil sige, at vi skulle alle stige 100 kr om året i kontingent kun for 1 behandling af veje, og efterfølgende 100 kr om året for hver gang, det er nødvendigt at støvbehandle.
Vi har afprøvet støvbehandling, og det virkede fint i starten, men så blev det efterfølgende regnvejr, hvorefter midlet blev vasket ud af vejen, og vi begyndte at få klager over støv igen efter ca. 3 -4 uger.
Støvbehandling er således også en del afhængig af vejrforholdene med henblik på holdbarheden, hvilket kunne indikere, at man som minimum skulle støvbehandle mindst 2 gange på en sæson.
Ud af 517 grundejere har vi kun en håndfuld grundejere, som klager til bestyrelsen over støv fra vejene, og bestyrelsen har derfor skønnet at flertallet måske ikke er interesseret i at betale 200 kr ekstra om året i kontingent. Der er givetvis flere, der er generet af støvet, men de har så ikke ment at det var så slemt, at de ville klage over det.
Vi kan derfor kun opfordre folk til, at hvis de mener, at der skal støvbehandles generelt, og de gerne vil stige 200 kr om året i kontingent kun for støvbehandling af hovedvejene, så skal de stille forslag om dette til generalforsamlingen, og så kan vi måske få en form for afklaring.

Mvh

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Info fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.